συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων - Ζεφυρίου - Φυλής:Την Πεμ. 1η ΝΟΕΜΒΡΗ στηρίζουμε τη Διακλαδική απεργία από τα κάτω



ΕΛΜΕ  Άνω Λιοσίων - Ζεφυρίου - Φυλής

ΚΑΛΕΣΜΑ προς όλο τον κόσμο της εργασίας

Την ΠΕΜΠΤΗ 1η ΝΟΕΜΒΡΗ 2018
στηρίζουμε τη Διακλαδική απεργία από τα κάτω
(2ωρη στάση εργασίας, από τις 12μμ ως τις 2μμ, που έχει προκηρύξει η ΕΛΜΕ)

ΑΥΞΗΣΕΙΣ στους μισθούς - Σ. Σ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ -
- ΜΕΙΩΣΗ ωρών εργασίας σύμφωνες με τις ανάγκες μας

Η επίθεση που δεχόμαστε όλοι και όλες μας ως εργαζόμενοι και εργαζόμενες, ως άνεργοι και άνεργες και συνολικά ο κόσμος της τάξης μας είναι κοινή.
Κάθε αγώνας που δίνεται σε ένα κλάδο ή σε ένα χώρο δουλειάς σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα είναι ένα κομμάτι του συνολικού αγώνα όλου του κόσμου της εργασίας.
Η «από τα κάτω» οργάνωσή μας μέσα από τα πρωτοβάθμια σωματεία μας και τους συντονισμούς τους, η συλλογική αντίσταση και η συναδελφική και ταξική αλληλεγγύη είναι τα βασικά όπλα μας στον αγώνα για ουσιαστικά καλύτερες συνθήκες εργασίας και για μια πραγματικά ανθρώπινη ζωή.
Στο πλαίσιο αυτό καλούμε όλους τους συναδέλφους την 1η Νοεμβρίου να στηρίξουμε τις απεργιακές κινητοποιήσεις και να συμμετάσχουμε στη διαδήλωση κάνοντας χρήση της 2ωρης στάσης εργασίας, από τις 12μμ ως τις 2μμ, που έχει προκηρύξει η ΕΛΜΕ.
Οι συνάδελφοί μας στον Ιδιωτικό τομέα αγωνίζονται για πραγματικές συλλογικές συμβάσεις εργασίας, μείωση ωραρίου και ανθρώπινες συνθήκες. Αντίστοιχα κι εμείς αγωνιζόμαστε για αύξηση του μισθού μας, επιστροφή των δώρων και των επιδομάτων, κατάργηση του 2ωρου στο διδακτικό μας ωράριο και εργασία δίχως τον εκβιασμό και τον φόβο από την αξιολόγηση, το φακέλωμα και το καθηκοντολόγιο.
Καθώς την 1η Νοέμβρη έχει κηρυχτεί απεργία εκτός των άλλων και από το σωματείο στα βιβλιοπωλεία και σωματεία σερβιτόρων μαγείρων και λοιπών εργαζομένων του κλάδου του επισιτισμού, καλούμε την 1η Νοέμβρη αγορές να μην κάνουμε αγορές στα βιβλιοπωλεία και να μην βρεθούμε ως πελάτες στα μαγαζιά εστίασης. Και με αυτόν τον τρόπο θα δείξουμε την έμπρακτη συμπαράστασή μας στην απεργία.
Ο αγώνας για τα εργατικά συμφέροντα και τα δικαιώματά μας, για τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας είναι υπόθεση όλων μας!!!
Κεντρική απεργιακή συγκέντρωση στις 12μμ στα Χαυτεία (Σταδίου & Αιόλου)
Διαδήλωση ως το Υπουργείο Εργασίας στη Σταδίου (πλ. Κλαυθμώνος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου