συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Η Ε΄ ΕΛΜΕ – Θ συμμετέχει στη σύσκεψη εκπαιδευτικών σωματείων που οργανώνει η Γ΄ ΕΛΜΕ – Θ

Ε΄  ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης                                                                             

Προξένου  Κορομηλά  51

e.elme.thess@gmail.com

 

Η Ε΄ ΕΛΜΕ – Θ συμμετέχει στη σύσκεψη

εκπαιδευτικών σωματείων που οργανώνει η  Γ΄ ΕΛΜΕ – Θ

Η Ε΄ ΕΛΜΕ  συμμετέχει στη διαδικτυακή σύσκεψη εκπαιδευτικών σωματείων που οργανώνει η  Γ΄ ΕΛΜΕ –Θεσσαλονίκης   την Κυριακή 17/1/2021 στις 10.30 π.μ. με θέμα: «κοινές αγωνιστικές πρωτοβουλίες και δράσεις  ενάντια στην αντιδραστική – αντιεκπαιδευτική πολιτική  της κυβέρνησης». Στη σύσκεψη θα καταθέσουμε τις θέσεις του Δ.Σ. για τα προβλήματα του κλάδου.

Η σύσκεψη είναι αναγκαία σε αυτή τη συγκυρία γιατί η κυβέρνηση της Ν.Δ. δεν παίρνει κανένα μέτρο για να ανοίξουν τα σχολεία με ασφάλεια, ενώ συνεχίζει το μπαράζ αντιεκπαιδευτικών μέτρων που αποδομούν το δημόσιο σχολείο και καταργούν δικαιώματα των εκπαιδευτικών.

Απευθυνόμαστε προς τις ΕΛΜΕ και τους Συλλόγους, τους καλούμε να συμμετέχουν στη σύσκεψη ώστε όλοι  να συμβάλλουμε με τις προτάσεις και τις ιδέες μας στον αγωνιστικό σχεδιασμό του κινήματος. Οι προτάσεις που θα κατατεθούν θα αποσταλούν για να συζητηθούν στα εκπαιδευτικά σωματεία.

 

Το Δ.Σ. της Ε΄ ΕΛΜΕ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου