συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

ΣΕΠΕ Σερρών: αποτελέσματα εκλογών για την 91η ΓΣ της ΔΟΕ


 

Η Α.Κ.Ε. - ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ χαιρετίζει το εκλογικό σώμα των χιλίων και πλέον συναδέλφων που συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες της 16/6/2022.

Η μεγάλη δυναμική που εκφράστηκε μέσα από τη στήριξή σας, μας δίνει τη δύναμη να παλέψουμε κόντρα στην επίθεση που δεχόμαστε διαχρονικά στα συνδικαλιστικά και εργασιακά μας δικαιώματα, κόντρα στην εργασιακή εξουθένωση και τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, κόντρα στην κατηγοριοποίηση των συναδέλφων μέσα από την αξιολόγηση - κατάταξη που έρχεται με τη μορφή της ατομικής αξιολόγησης, κόντρα στο έκτρωμα του νόμου Χατζηδάκη που προσπαθεί να βάλει στον πάγο τα σωματεία και τα δικαιώματά μας, κόντρα στο σχολείο των διακρίσεων, της κατηγοριοποίησης, της αγοράς.

Πάντα όμως δίπλα στον κάθε συνάδελφο, δίπλα στους μαθητές μας, γιατί η έννοια της ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ είναι για μας πάνω από όλα.

Δεσμεύουμε τους αντιπροσώπους μας, να διεκδικήσουν και να συμβάλλουν έτσι ώστε να σταθεί εφικτό να συζητηθούν στο επικείμενο συνέδριο της ΔΟΕ, όλα εκείνα τα επίδικα που θα μας απασχολήσουν άμεσα:
Ατομική αξιολόγηση
Νόμος Χατζηδάκη
Ωράριο Νηπιαγωγών
Μόνιμοι διορισμοί και προσπάθειες επαναφοράς του γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ
Προσπάθειες συγχωνεύσεων ΠΤΔΕ
Μείωση της αγοραστικής δύναμης των μισθών μας
Ελαστικές σχέσεις εργασίας

Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε για τη στήριξή σας, για τη μεγάλη άνοδο που μας δώσατε μέσα από τις εκλογικές διαδικασίες και υποσχόμαστε να σταθούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας στην Αυτόνομη Κίνηση Εκπαιδευτικών.

Συνεχίζουμε συλλογικά, ανατρεπτικά, αλληλέγγυα και με αποφασιστικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου