συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Γ' ΕΛΜΕ Δυτικής Αθήνας: Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη πολιτική απόφαση για τη μετακίνηση του προέδρου των εργαζομένων στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».

Γ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 

Βυτιβίλια 50-52, Ίλιον

gelme.dytathinas@gmail.com

gelmeda.blogspot.com

Ίλιον, 22-12-2020

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη πολιτική απόφαση για τη μετακίνηση του προέδρου των εργαζομένων στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».

Να ανακληθεί άμεσα η αναίτια και εκδικητική μετακίνηση!

Η κυβέρνηση συνεχίζοντας τον αντιδημοκρατικό της κατήφορο προκειμένου να κρύψει την παταγώδη αποτυχία της να διαχειριστεί την πανδημία, ξεπερνά κάθε όριο με την τιμωρητική μετακίνηση του ακτινολόγου, προέ'δρου του σωματείου των εργαζομέ'νων του νοσοκομείου "Αγιος Σάββας," Κώστα Καταραχιά, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου "Σωτηρία".

Οι αντιδράσεις και οι κινητοποιήσεις των υγειονομικών για την υπεράσπιση του δημόσιου συστήματος υγείας, οι αγωνιώδεις εκκλήσεις τους για αύξηση των μονάδων ΜΕΘ καθώς και στελέ'χωση των νοσοκομείων με μαζικέ'ς προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ενοχλούν την κυβέρνηση. Αντί να στηρίξει τους μαχόμενους γιατρούς και νοσηλευτέ'ς της πρώτης γραμμής διενεργεί ΕΔΕ και στοχοποιεί με τιμωρητικέ'ς μετακινήσεις γιατρών απαραίτητων ειδικά αυτή την περίοδο.

Απαιτούμε:

                    Την άμεση ανάκληση της απαράδεκτης απόφασης για τη μετάθεση του προέδρου των εργαζομένων του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας»

                    Το άμεσο άνοιγμα νέων ΜΕΘ. Κανείς ασθενής να μην μείνει χωρίς τη φροντίδα που χρειάζεται.

                    Άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων των υγειονομικών και ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας τώρα!

Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου